torsdag 18 augusti 2011

Det där med att få tummen ur...

Som många vet så finns det en risk, speciellt när det gäller hemmet, att om det inte görs med en gång blir det aldrig gjort- iaf inte förrän det är dags att sälja.

Nu har vi inte tänkt att sälja på många år men vi har iaf lyckats få tummen ur att äntligen montera upp ringklockan så nu ringer det inte längre i en av lådorna i vitrinskåpet!

Brandvarnarna som vi fick med sattes också upp men fick plockas ner igen för båda de medföljande batterierna var slut (brandvarnaren pep med jämna mellanrum) och efter att ha provat tre till som vi hade här hemma kunde vi konstatera att antingen är brandvarnarna knäppa eller så har vi lyckats med att köpa tre dåliga batterier och få med två lika dåliga.

Tavlor är en annan svår sak, mest att hitta ett motiv som man gillar. Vi hade en sedan innan som har stått lutad mot väggen ovanpå skänken vid matplatsen men saknade en över soffan så det fick bli till att beställa en canvastavla utifrån ett av våra egna foton- kan verkligen rekomendras. Så nu har vi två tavlor som båda hänger på väggen!

2 kommentarer:

  1. Måste skratta faktiskt! Alla våra brandvarnare var lika! De är någe fel på dom som de verkar! =)

    SvaraRadera
  2. Så var våra med ;))
    VillaTT.blogspot.com

    Hälsning Tess

    SvaraRadera

Hej, vad kul att du kikade in och vill lämna ett litet meddelande till oss!