fredag 30 december 2011

Nytt miniprojekt avslutat

Julen har passerat och snart är det nytt år- igen känns det som för det här året och lite till som vi bott i huset har gått så otroligt fort.

Förra årets mellandagsprojekt var köksön- iår blev det tvättstugan som fick sig en minimakeover/tillfixning- ut med skåpet och diskbänken som fanns med och in med en hel bänkskiva, ny diskho, hyllor och ett nytt underskåp. Mycket bättre och mer praktiskt!
Innan "the minimakeover" fast tvättmaskinen brukar stå hela vägen in till väggen.
Ny bänkskiva, diskho, underskåp, en täcksida och hyllor- allt från IKEA.
Framifrån. Varken jag eller Magnus är uppvuxna med torktumlare och därför har vi valt att inte ha någon då då känns det mer naturligt att ha en helt bänkskiva, snyggare, mer praktiskt och lättstädat och bättre arbetsyta.

Annars är det ganska lugnt- gräsmattan har fått lite kalk, Magnus har röjt ris uppe i skogen längs tomtgränsen och vår byggledare från SmålandsVillan har varit här och tittat på ett par anmärkningar vi mailade om i somras så förra veckan byttes det repiga gavelfönstret på övervåningen ut av Elitfönster. De andra två anmärkningarna, knarr i golven och en spricka i väggen pga att huset satt sig lite, låter vi vara tills tvåårsbesiktningen.

Nu inväntar vi bara våren så vi kan få hit markentreprenören igen och fixa till platån, fortsätta med gräsmattan på baksidan och massa andra utomhusgöra!

4 kommentarer:

  1. Nu fick jag verkligen en ide hur vi kan göra i våran tvättstuga =) Vi har också byggt ljungby huset och hittar inte någon riktigt bra lösning i tvättstugan! Hur har ni gjort på andra sidan väggen? =) Vart hänger ni tvätten? Vore super snällt om jag kunde få se lite mer bilder =) MVH/Desirée (villaninamn.blogspot.com)

    SvaraRadera
  2. Det blev verkligen jättefint i er tvättstuga. Nyfiken och undrar vilken bredd ni har på skåpen i tvättstugan?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

      Radera
  3. Hej har du kvar er gamla diskho och underskåp? Vart kan man köpa sådant? Om ni är intresserade av att bli av med ert så jör gärna av dig, mvh flikks@hotmail.com

    SvaraRadera

Hej, vad kul att du kikade in och vill lämna ett litet meddelande till oss!