söndag 19 februari 2012

Födelsedags- och alla hjärtansdags presenter

Jag fyllde år i helgen och fick fin-fina presenter från Magnus till köket och på alla hjärtans dag fortsatte han på samma tema, fast denna gången till badrummet. Har sedan tidigare nästan bara krukor från Cult Design i köket och vardagsrummet som jag fått och köpt i omgångar så dessa presenterna passade in perfekt!

Tre gröna växter till köksfönstret och ett fat med bla pump för diskmedel, från just Cult Design. På bilderna syns också spotlightsen som vi satt upp istället för det tråkiga lysröret som satt där från början och för att få ljus inte bara över diskbänken. Spotlightsen kopplades till en trådlös strömbrytare som sitter på väggen ovanför de andra två till lamporna i köket, för att slippa ha en knapp under skåpen.

Till badrummet fick jag en turkos tvålpump som passar till handdukarna och två små krukor till mina små gröna ogräs i plast som jag har för att pigga upp lite.

2 kommentarer:

  1. GRATTIS i efterskott!!! :D
    Vilka fina presenter du fick!!

    Kram Verra

    SvaraRadera
  2. Tack vännen (lite sent men bättre sent än aldrig, eller...) Tyvärr råkade Alexander välta ner tvålpumpen i badrummet så den gick i kras :-( Kram

    SvaraRadera

Hej, vad kul att du kikade in och vill lämna ett litet meddelande till oss!