lördag 14 april 2012

Ännu mera altan!


Tänkte passa på nu när det slutat regna och solen faktiskt skiner och ta några bilder på altanen, det är visserligen lite småpyssel kvar men det mesta är iaf klart.

Eller ja, småpyssel är ju ganska relativt- det ska upp staket, kjol ska på, trappa på kort och långsidan och så var det ju hur vi ska lösa det mot slängen på bästa sätt som kvarstår men vi säger småpyssel så låter det inte så överväldigande!

Så härligt att kunna öppna båda altandörrarna och bara gå rakt ut!
Jag gillar verkligen det här hörnet på huset med de två höga, smala fönstren och så snyggt han snickar'n fick till det runt stupröret!
Råkade uppdatera till det nya formatet på Blogger och helt plötsligt tycker den det är ok att vända på vissa bilder av sig själv. Har googlat och gjort allt som jag läst ska fungera när man får detta problemet som tydligen bara uppstår sådär utan anledning ibland- har råkat ut för det någon enstaka gång tidigare, men utan resultat så ni får helt enkelt vrida på skärmen om ni vill se bilderna rättvända och ni som har en IPad eller liknande- sorry ni får helt enkelt vrida på huvudet


 Ramen runt stupröret i närbild
Den är lååång altanen!

3 kommentarer:

  1. Åh vad härligt!! Det blev ju jättebra! :)

    Kram Verra

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Ja, det känns jättebra med en stor härlig altan! Kram

      Radera
  2. när ni la stupröret, la ni svängen bara in under altandäcket eller körde ni dränneringsrör ner i marken??? Vi håller på bygger altan och har höjt altanen och vet inte vad jag ska göra med stupröret.

    SvaraRadera

Hej, vad kul att du kikade in och vill lämna ett litet meddelande till oss!