lördag 15 mars 2014

Tak- check!

Tja, nästan iaf- det är några småbitar som saknas men på det stora hela är taket färdiggipsat och nu är det dags att gå loss på väggarna. Förhoppningsvis kommer VVS-killen hit nästa vecka också och ger lite tips och råd.
TV-hörnan direkt när man kommer upp för trappan
 
Till höger uppe för trappan kommer badrum. Vi har inte gjort det lätt för oss med en hel del vinklar på lite olika ställen men det är för att få till den planlösning vi önskar och även för att det inte ska bli så fyrkantigt. Genom en vinklad vägg blev badrummet lite djupare och vi behöver inte oroa oss för duschdörrar och liknande.
Bortanför badrummet har vi en liten klädkammare och två sovrum
 När gipset skulle upp i denna delen gällde det att hålla rätt på alla vinklar, men istället för raka väggar blev rummen lite större och samtidigt luftigare utanför.

  
 Ett av rummen inifrån
Allrummet sett från andra hållet
 
Det som skall bli barnens rum i andra ändan av övervåningen och en klädkammare. Rummen blev olika stora iom att vi ville ha en skrubb för förvaring och skorstenen som var lite i vägen... 
  En dörr på skrubben så är den klar! Kan se konstigt ut att vi inte har gjort den hela vägen fram till kanten på trappan men det beror på att då hade vinkeln för dörren in till rummet bredvid blivit väldigt konstig.
 Ett av barnens rum som just nu är träningsstudio
 Det andra rummet med skorstenen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du kikade in och vill lämna ett litet meddelande till oss!