onsdag 11 mars 2015

Uppdatering- äntligen!

Hej å hå, nu var det ett tag sedan det uppdaterades här men för den sakens skulle står inte arbetet stilla på övervåningen. Sakta men säkert går det framåt och nu när ytskikten börjar komma på plats så känns det verkligen som det händer saker och barnen längtar verkligen efter att det skall bli klart!

Taket är målat överallt utom ett av rummen där vi har alla lådor och annat skrot, likaså de väggar som skall målas är målade överallt utom i detta rum. Det där med att spackla och slipa kan vi nu och det är precis lika tråkigt som alla säger :-)

Friskluftsventiler är uppsatta, spotlights i allrummet och i trappan upp är monterade, tapeter uppsatta i två rum och för de kvarvarande två ligger de och väntar på att komma upp. Allrummet är inte helt bestämt vad det skall bli ännu men lutar åt ett svart kakel med trädådringar....



 Lukas valde robotar till sitt rum och mååånga robotar blev det! Tapet från Midbec,  All about me 110532
 Kattlucka, en i varje rum på övervåningen
 Fönstersmygarna börjar bli klara, med liten inbyggd spotlight
 Fönstersmyg in the making, Magnus har kapat till MDF som sedan målas
 Takfönster i badrummet ovanför toaletten
 En av de två små skrubbarna med kopplingsskåp för tappvatten och värme. Klinkers på golvet och överbliven tapet (Boråstapeter) från nedervåningen funkar fin-fint!
Blivande gästrum/kontor fick även det överbliven tapet från nedervåningen som aldrig användes. Tapet från Boråstapeter som satts liggandes på båda långsidorna i rummet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du kikade in och vill lämna ett litet meddelande till oss!