måndag 17 maj 2010

Att det ska vara så svårt...

Började dagen med att kolla om det hänt något med vårt bygglov via kommunens diarium (jättebra tjänst för oss nyfikna) men ingenting nytt.

När Magnus lämnade in papprena till Miljö & Hälsa lovade han att prioritera oss och göra det den veckan så det var förvånande att remissvaret inte fanns med.

Fick förklaringen från vår handläggare på Plan & Bygg att hon inte fått något men när det var klart kunde hon ge oss bygglov, dock får vi inte börja bygga eftersom man inte fattar beslut om vår Strandskyddsdispans förrän den 3:e juni och om vi får ok då tar det tre veckor innan beslutet vunnit laga kraft som det så fint heter.

Jagade tag i handläggaren på Miljö & Hälsa men det hade tydligen kommit in så många ärenden så han hade inte hunnit med men kanske denna veckan.

Vi som tyckte att det var evigheter till den 25:e maj när vi skrev kontraktet på tomten i slutet på februari men nu är vi snart där... Så dagens stora fråga är om vi ska chansa och hoppas att allt är ok och skriva slutgiltiga överlåtandet på tisdag eller ska vi skjuta på det????

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du kikade in och vill lämna ett litet meddelande till oss!