tisdag 18 maj 2010

Varit på banken...

Igår jagade jag ett par banker eftersom vi ville jämföra inför byggkreditivet men den ena banken har, trots att jag ringt och lämnat meddelande i två dagar, inte hört av sig medan den andra banken, som vi visserligen har idag, men ett annat kontor ringde igår kväll och bokade in oss för ett möte redan idag.

Både jag och Magnus åkte ner till Kungsbacka och 2,5h! senare gick vi därifrån och för första gången efter ett bankmöte var iaf jag jättenöjd. Vi har fått en fullträff vad gäller vår nya bankman, eller rättare sagt bankkamrer som det står på hans visitkort (bara det säger väl en hel del?!) och har hela finansieringen klar och även en plan för hur vi ska lägga upp allt på bästa sätt för oss längre fram. Han guidade oss genom en bästa och en värsta kalkyl, förklarade alla olika regler som finns och gav oss massa olika små tips. Den här mannen har varit med ett tag och kan alla knep, genvägar och regler som gäller och det känns verkligen jättetryggt! Vilken skillnad mot den person vi träffade i februari.

Tyvärr hade han ingen tid nästa vecka för överlåtandet av tomten utan vi får skjuta på det en vecka men det kan vi ta och då kanske vi har hunnit få klart med bygglovet också....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du kikade in och vill lämna ett litet meddelande till oss!