onsdag 21 juli 2010

Ny leksak...

För ett tag sedan skrev jag att vi fick pappas gamla Stihl-trimmer men efter att ha gått loss bland brännässlorna med den ville den inte vara med mera, detta trots att den varit inne på lagning för dyra pengar precis innan vi fick den... Magnus pillade och försökte laga, pappa pillade och lyckades laga men så dog den igen :-(

Idag när vi var ute på tomten insåg vi att vi behöver verkligen en rejäl trimmer/röjsåg så vi gav oss av till Bauhaus men där hade de bara den dyrare varianten av den modellen som Magnus spanat in. In i bilen och vidare till Hornbach där de inte hade någon av varianterna inne men vi blev inte jätteledsna när vi såg prislappen på den dyrare varianten. Oblygt halade vi fram mobilen, tog ett kort på prislappen med modellbeteckningen, tillbaka ut i bilen för att åka till Bauhaus igen! Innan vi gick in kollade vi med informationen ang deras prisgaranti och fick veta att om man hittar samma vara till ett billigare pris någon annanstans och kan bevisa det får man mellanskillnaden samt 12% av konkurrentens pris i rabatt!

Kan ni fatta vilken tur? De hade en kvar av den dyrare varianten men med prisgarantin fick vi den för 160 kr mer än vad den billiga skulle kostat på Bauhaus! Ni fattar att det var ganska stor priskilland mellan affärerna va?!?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du kikade in och vill lämna ett litet meddelande till oss!