tisdag 13 juli 2010

Stiltje

Det var nästan så att väggarna bågnade av allt ris som vi tryckte in i den stackars lastbilen varje runda!
No comments ;-)
Alexander har fått mersmak vad gäller att riva saker och förra veckan gav han sig på trappan in i förrådet och var jättenöjd för att han lyckats bända bort ett par brädor, nu var det utedasset som fick känna på kofoten!
En vilsen liten kille spanar in träden som ska fällas när morfar kommer ner (kan tillägga nu i efterhand att eken numera ligger på backen och väntar på uppstyckning!
Börjar likna nått nu men det är fortfarande mycket att göra innan Håkan kommer med grävaren vecka 32

Det har varit lite stiltje ett tag här på bloggen men det är inte för att det inte händer så mycket utan snarare tvärt om!
För två veckor sedan hade vi en hel-helg på tomten där vi drog ihop och slängde allt ris som var kvar (Tommy & Magnus hade kört ett par vändor veckan innan). Solen gassade och svetten rann så det sved i ögonen på lördagen, på söndagen var det molnigt men så fuktigt i luften så det var minst lika påfrestande det men vi vi kämpade på som sjutton ändå. Som avslutning på lördagen fälldes ett träd som jag inte ville ha kvar och på söndagen var allt ris bort-kört, alla stockar kapade och alla vedkubbar bortkörda till ett hörne som vi utnämnt till vedförråd!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du kikade in och vill lämna ett litet meddelande till oss!