fredag 14 januari 2011

Lugna dagar

Livet går vidare i vardagslunken och vi börjar finna oss till rätta i huset och just nu händer det inte så mycket, iaf inga större projekt.

En sandlåda till att ha grus i håller på att skapas förnärvarande efter att Magnus haft en date med markägaren och han erbjudit oss grus om vi har en låda att ha det i, vid en tur i skogen med samma markägare pekades ett 10 tal träd ut som vi fick lov att ta ner (för att få kvällssol), Robert har flyttat in så nu har vi ett gäng fler kanaler att titta på (men inte för att det visas bättre program för det!), trots regn, halka och mera snö har vi inte haft några problem att ta oss till eller från huset så ja, inte mycket att skriva om just nu.

Jo, en fråga- ni som har spishällen från Bosch som ingår- vad gör ni rent den med för jag är grymt besviken på hur ful den blir om det råkar koka över lite?

6 kommentarer:

  1. hej!!

    Mjuk svamp med Vim/Jif har funkat för oss.
    Mvh /maria

    SvaraRadera
  2. Vi har spishäll här i lägenheten och de finns ett speciellt medel för sånt! Våran har precis tagit slut så jag vet inte vad den heter! Men den är köpt på rusta tror jag och är grå med blå kork! De är super bra och de blir blankt och fint!

    SvaraRadera
  3. Hej! Ja precis, ett speciellt rengöriningsmedel för häll ska ni använda. Sedan använder man hushållspapper till rengöringsmedlet när man gnuggar på hällen, bli jättebra. Vårat medel heter Vitro Clean men det finns nog många olika märken :) Man brukar få till en liten skrapa med rakblad på till hällar, men den har inte vi fått, den brukar också vara bra.

    SvaraRadera
  4. Vi hade häll innan också och provade massa olika medel där med tyckte inte tog bort fläckar ordentligt eller så blev det kladdigt och flammigt. Använder svamp och Vim och det får det nog bli i fortsättningen också!

    //Jenny

    SvaraRadera
  5. Vitro Clean använder vi också. Finns bland rengöringsmedel på ICA. Vi tycker den funkar jättebra. En liten klick på fuktig wettexduk. Och sen torka torrt med en kökshandduk, så glänser den riktigt sen!

    SvaraRadera
  6. Hej! Jag såg din blogg via Byggla! :)
    Hit kikar jag in igen! Lycka till i tävlingen!

    SvaraRadera

Hej, vad kul att du kikade in och vill lämna ett litet meddelande till oss!