tisdag 3 juli 2012

Projekt stenläggning

Ett av alla projekt som vi bestämt oss för skulle vara klart till bröllopet var stenläggning av gången längs med framsidan av huset.

För att kunna göra det var vi tvugna att gräva ut ca 10 cm av all sten som låg där- eller ja, nu i efterhand visade det sig att det inte alls behövdes... Fast eftersom det var små kullar av lera under så var det iofs bra att få bort dem så helt i onödan var det väl inte för nu får vi ett riktigt bra underlag att lägga markstenen på iaf!
Utgrävning pågår!

Igår hyrde Magnus föräldrar en kärra och det hans med en runda på tippen (förstår inte vart allt skräp kommer från hela tiden...), en runda för att hämta grus och ett gäng rundor för att hämta marksten.
 I lördags slet pappa och jag med att gräva ur stenen och igår slet Magnus och hans pappa med att hämta hem grus och sten...
 Alexander är så klart med och hjälper till
 Och lille Lukas inspekterar grushögen!

Idag hyrdes en "padda" för att platta till underlaget och få det jämnt och fint innan pusslet med att lägga ut stenen kunde börja. Det är en del pyssel för att få det i samma nivå och rakt och snyggt men bra blir det!

 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du kikade in och vill lämna ett litet meddelande till oss!