söndag 19 maj 2013

Badrum och sovrum

I helgen har det gåt framåt ganska rejält med reglandet på övervåningen och vi har nu ett badrum och nästintill ett sovrum. Känns konstigt när man är van vid att ha en så stor öppen yta och det börjar blir rum av det istället! Spännande är det iaf att se resultatet!
Badrummet direkt till höger när man kommer upp för trappan. Vi valde att göra en liten vinkel då det går ut lite jämfört med trappan för att det inte skulle bli så kantigt och "instängt"

Det ena sovrummet där vi också har valt att sätta dörrarna i vinkel. Mellan badrummet och sovrummet kommer det bli en liten klädkammare.

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Skall snart påbörja ett liknande projekt med Ljungbyvilla från samma år. har inte satt mig in i alla detaljer och ska nästa månad börja skissa och räkna. Isolering planeras till sommaren. Har ni några särskilda erfarenheter som ni vill dela med er av?

    mvh//Benny

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej där

      Skall du göra det själv eller leja bort bygget??

      Någott specifikt du vill veta??

      Har du massa isolering från huslev så använd det i snedtaket och låt någon sprutisolera det "raka"taket åt dig då det är väldigt svårt att komma på vissa ställen, var det iaf för mig då vi har kupa.

      takfönster är trevligt att få in i toan då det annars kan bli lite trångt och instängt.

      Hör gärna av dig om det är något speciellt du vill veta

      Radera

Hej, vad kul att du kikade in och vill lämna ett litet meddelande till oss!