söndag 7 november 2010

Dan innan dan!

Det känns nästan som om det vore julafton (ja, jag är julromantiker!) för imorgon är det äntligen dags- gissa om det är två som blir grymt besvikna om det nu skulle komma fram att vi inte får nycklarna!!!

Igår var Magnus & Alexander ute vid huset för att se hur det såg ut med allt vatten som rinner från berget nu när det regnat en del i veckan. Som vanligt rinner det massor på de två ställen där vi dragit upp rännor men det behöver lösas mer permanent längre fram. Platån som grävaren fixade i ordning så fint förra veckan rasar sakta men säkert på grund av underminering av vattnet så det får vi fråga imorgon hur vi ska göra...

När de kom dit stod det en bil utanför huset och när Magnus tittade in så var det en städerska där och städade inne i huset. Hon putsade fönster, torkade ur skåp och hade sig så det bli kanske inte så mycket städning kvar som jag fått höra- skönt!

Häromkvällen när vi funderade över vilka tapeter vi valt och inte riktigt kunde komma på hur de såg ut tog vi fram beställningen och kollade på nätet och när vi fick fram den tapeten som vi valt i hallen tittade vi båda på varandra och frågade hur vi tänkte när vi valde den för den bilden vi fick fram på skärmen var grå-dassig och inte speciellt rolig. Jaja, det går att måla över tänkte vi men som tur är skiljer sig ju verkligheten från skärmen och när Magnus kikade in i huset igår så visade det sig att tapeten faktiskt var rätt så snygg ändå!

Nu väntar vi bara på att detta dygnet ska gå fort, fort, fort och huset och grunden får OK-stämpel i rumpan imorgon!!!

2 kommentarer:

  1. Spännande! Om precis 3 månader är vi där! Lycka till i mårrn.

    /Magnus

    SvaraRadera
  2. Åh vad spännande det blir för er idag! För oss blir det precis som julafton, vi har slutbesiktning den 22 december :)

    SvaraRadera

Hej, vad kul att du kikade in och vill lämna ett litet meddelande till oss!