söndag 14 november 2010

Inflyttning pågår

Just nu lever vi ett totalt kaos, pappkartonger blockerar ingången (mindre smart när vi fick oväntat besök som fick hoppa över dessa för att komma in...), kartonger med ouppackade saker lite här och var numera istället för i arbetsrummet men det börjar ta sig. Högen med tomma, uppackade kartonger växer hela tiden!

Duschväggarna är på plats, handdukskrokar och hållare för toarullen uppsatt, inredningen i garderoberna i både vårt och lillemans rum är ommöblerade för att passa våra behov, hyllplan och lådor i köket flyttade, spisen och diskmaskinen invigd och vi börjar så smått se vad vi behöver komplettera med. Det är väldigt mycket hängutrymme i garderoberna och jag hade nog hellre sett att det varit fler hyllor/korgar i någon av garderoberna men såg att K-Rauta hade 25% på Elfa så vi får komplettera lite på egen hand.

Tyckte det var lite knasigt att man satt de dämpade lådorna för kastruller under ugnen när hällen är i andra änden av köket så efter lite ögonmåttsavkänning bytte dessa lådor snabbt och lätt plats!

Dörröppningen i förrådet är flyttad och dörren monterad (vi bad att få den omonterad då vi ändå skulle flytta på dörröppningen) och originalöppningen är snart ett inne blott.

Nu fortsätter vi med uppackning/inredning/montering och återkommer med bilder när det börjar likna ett hem!

1 kommentar:

  1. Hej igen! När du säger förrådet, är det klädkammaren/wc du menar, eller har vi valt att sätta igen det "lilla allrummet" som ett förråd? Hoppas vi får se bilder så småningom! : )

    SvaraRadera

Hej, vad kul att du kikade in och vill lämna ett litet meddelande till oss!