tisdag 9 november 2010

Flitens lampa

På schemat för idag stod tapetsering av vardagsrummet och montering av hallbyrå. Magnus tapetserade med lite hjälp med mönsterpassningen medans jag och lilleman försökte skruva ihop byrån som ska stå i hallen.Tapetsering pågår!
Resultatet, vi är iaf nöjda!
Så var det ju det där med IKEA-paket och montering...
Förste snickare och en riktig hejjare på det också!

Även grävarna har varit duktiga och jobbat på. De har fyllt upp hela uppfarten med grus, lagt mer makadam längs framsidan på huset och lagt ett lager grus på hela vägen ända ner till markbädden och jämnat till. Blir nog riktigt bra när det satt sig!

5 kommentarer:

  1. Hej Jenny!

    Vad fint ni får det!!
    Måste vara underbart att äntligen få flytta in nu. Kan bara tänka mig hur det kliar i fingrarna att få börja piffa! =)

    Kramar Verra

    SvaraRadera
  2. Åh, vad fint!
    Ramlade in här av en slump. Vi funderar också på Villa Ljungby... Hur har ni tänkt möblera hallen? Man får ju inte plats med någon vanlig sko- och hatthylla direkt innanför dörren.
    Lycka till! / C

    SvaraRadera
  3. Tack Verra! Ja, Magnus bara skakade på huvudet igår när han kom tillbaka efter varit iväg en sväng och såg att jag redan ställt fram mina värmehus (såg att du också har likadana!!!) Kram

    SvaraRadera
  4. Charlotte- Tack! Kul att du hittade hit också, vi letade också andra byggare på nätet och har hittat massor men inga Villa Ljungby så kul att ni också funderar på det.

    Vi har tänkt att ha en liten hatthylla där an kan hänga de jackor som man använder mest och en liten skohylla. Resten kommer hamna i tvättstugan eller klädkammaren (vi har inte valt att ha en extra toalett på nedervåningen). Mio har faktiskt ganska många olika smalare varianter av hatthyllor.

    Lycka till själva!

    SvaraRadera
  5. Ja, så blir det nog för vår del också! Tack för tipset! : )

    SvaraRadera

Hej, vad kul att du kikade in och vill lämna ett litet meddelande till oss!