onsdag 29 december 2010

TV!!!


Yes nu har vi TV- eller TV har vi haft hela tiden men nu finns det kanaler att titta på också, iaf skogstv :-) Magnus föräldrar var här på fika idag och vi fick hjälp med att montera ihop antennen, vilket inte var det lättaste och sedan testades den på köksön med gott resultat för att sedan förflyttas upp på vinden. Fick ställa upp den en bit från golvet men sedan fick vi lika fin bild som här nere! SVT1 , SVT2 och TV4 Halland here we come!

Får se om vi kan hitta ett bra erbjudande på Boxer någonstans också.

2 kommentarer:

  1. Vi har också bara skogs-tv och har börjat fundera på hur vi ska göra med tv, men just nu är vi rätt nöjda med minimiutbudet. Vi har datorn direktkopplad till tv:n så det blir en del tittande på svt-play och det är rätt frestande att spara in på den kostnaden. Man ska kunna få in 6:an och barnkanalen också.

    SvaraRadera
  2. Daniel- ja, nu när man vant sig vid att inte fastna i soffan framför TVn så får vi se vad vi hittar på för det är en hel del pengar som du säger att spara in på! Skönt att höra att vi inte är ensamma för det verkar vara något av en avvikelse från det normala idag!

    SvaraRadera

Hej, vad kul att du kikade in och vill lämna ett litet meddelande till oss!