söndag 15 augusti 2010

Ännu en svettig dag på Dalbacka!

Idag har vi fortsatt på "rensa-tomten"-temat och kört ett par vändor till tippen. Började med att tömma lastbilen på det vi lastade igår, fortsatte sedan med en riktigt skit-vända med gamla halvt förmultnade plankor, plåt, plast, glas och eternitplattorna från taket till skjulet. Vi upptäckte att de tidigare ägarna har haft sin soptipp bakom två stora stenar och bakom skjulet där de slängt ut soppåsarna, tonvis med glas och plåt och lagt lite jord över mellan varven. Äckligt så det förslår när vi började rensa i detta men vi har bara tagit översta lagret resten får grävarna ta.

Efter matpaus började vi röja häcken och när vi kommit ca 1/3 såg vi att klockan var tjugo över två och tippen stänger klockan tre så vi satte högsta fart; Magnus röjde och jag, Tommy, Monica, Helena, Dennis och barnen packade lastbilen med riset och fem över halv tre var så gott som hela häcken borta utom 2-3 tjockare träd som röjsågen inte rådde på! Riktigt bra jobbat av alla!
Nu kör vi!
Så här såg det ut 1:a juni när vi tog över tomten...
... och så här såg det ut när vi åkte hem idag!

2 kommentarer:

  1. Oj vad ni står i!!! Duktigt!
    Det kommer nog bli superbra när allt är klart.
    Så roloigt att följa er på vägen nu. =)
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Ja, det är roligt för det händer så himla mycket nu men det ska bli ännu roligare när huset är på plats och jag kan börja piffa!

    SvaraRadera

Hej, vad kul att du kikade in och vill lämna ett litet meddelande till oss!