tisdag 31 augusti 2010

Grunden är lagd

Det går framåt och förra veckan påbörjades grunden till huset! Nu börjar man verkligen fatta att det kommer att stå ett hus här inom 2 månader- känns jättekonstigt... Grävarna skulle jobba igår också på tomten sedan skulle de gå vidare till ett annat bygge som har tidigare leverans än oss för att lägga den grunden och sen komma tillbaka till oss.I helgen var på inspirationsutflykter både på lördagen och söndagen. Lördagen letade vi kakel till köket, tittade lite på tapeter till lillemans rum, klinkers till hallen eftersom vi hade bestämt att vi skulle lägga klinkers en ganska lång bit ut mot vardagsrummet samt duschdörrar.

Kan väl börja med att efter att ha lämnat första stället var vi inte speciellt muntra efter att ha fått veta priset på just sånt kakel som vi ville ha men är det specialbeställning som gäller så kostar det... Vidare runt, fram och tillbaka, kors och tvärs över halva stan så hade vi iaf hittat två olika duschdörrar till bra pris som vi nu funderar över- alltid nått!

Söndagen var det trädgårdsinspiration för hela slanten på Trädgårdsfesten på Sofiero slott. Fanns så mycket fint vi hade velat köpa men tog mest en massa kort för inspiration till nästa år när vi kan börja plantera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du kikade in och vill lämna ett litet meddelande till oss!