torsdag 19 augusti 2010

Vi har en leråker!

Våra kära grävare de jobbar på för fullt så vi är numera stolta ägare av en leråker! Och om det inte skulle räcka med de störtskurar som kommer med ojämna mellanrum så är vi numera med vatten också!

I måndags var det många aktiviteter planerade; avloppstanken skulle komma, brunnsborraren skulle borra för vatten och gubbarna skulle fortsätta gräva.

Rätt som det var ringde Håkan och sa att markägaren kommit ner och sagt att det låg nog en elledning i marken där vi skulle gräva så de fick ett abrupt slut på den dagen och jag fick slänga mig på telefonen och återigen hota/locka Fortum att den där kabelanvisningen vi ringt om i fredags var AKUT! Någon tank kom aldrig så dem får jag ringa och fråga vad som hände men som sagt vi har vatten så alltid något som gick rätt. Dock fick de borra ca 120 meter innan de fick vatten.

På tisdagen ringde Fortum för kabelanvisningen och jag ringde Håkan så han fick slänga sig i bilen och åka ut o möte el-snubben. Verkar som att det gick bra för sedan fortsatte de gräva. Nu är avloppet grävt upp till vägen. På tisdagen besiktigades även markbädden och den fick också godkänt.
Vi har vatten!
Planering pågår för fullt!
Lite blyg men säkerligen jättenöjd för att få provsitta grävskopan
Tre platåer blir det, en till vänster i bilden, en strax ovanför huset och en nedanför.
Den tidigare tråkiga, steniga, skrevan är nu uppfylld och plan o fin- perfekt för massa bärbuskar??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du kikade in och vill lämna ett litet meddelande till oss!